Organisatie

Mulder & Kiers is per 1 oktober 2001 opgericht. De directie wordt gevoerd door Wim en Klaasje Mulder. Onze oorsprong ligt in een zelfstandige afdeling met een eigen klantenportefeuille binnen een accountantskantoor te Meppel. In overleg met de toenmalige werkgever konden wij deze klantenportefeuille overnemen en zijn wij als zelfstandig administratiekantoor verder gegaan. Ons kantoor werd gevestigd aan de Oranjestraat te Staphorst en maakte een gezonde groei door. Per 1 januari 2010 werd de stap gezet naar het voormalige ING-bankgebouw in het centrum van Staphorst.

Mulder & Kiers is een zelfstandige organisatie met een breed financieel-zakelijk dienstenpakket. Wij voeren uw boekhouding op zorgvuldige wijze. Wij ondersteunen en adviseren zowel startende als gevorderde ondernemers. Hierbij zijn wij het eerste aanspreekpunt voor alle dagelijkse financiële en fiscale vraagstukken.

Onze klanten zijn met name ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, ZZP-ers en bedrijven in de agribusiness.

Onze bedrijfsfilosofie sluit aan bij de ondernemersmentaliteit uit de regio en kenmerkt zich als no-nonsense, professioneel en betrokken. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de sleutelwoorden binnen onze organisatie. Dit resulteert in hoogwaardige financiële en fiscale dienstverlening.

Door hoge eisen te stellen aan het kennisniveau van onze medewerkers kunnen wij u veelal snel en kundig een antwoord geven op uw vragen. Daarnaast kunnen wij terugvallen op een uitgebreid netwerk van externe specialisten zoals fiscalisten, notarissen en juristen, zodat op alle fiscale en juridische gebieden deskundigheid gegarandeerd is. Onze praktijk is aangesloten bij de brancheorganisaties Register Belastingadviseurs (RB) en Fiscount.